Rem & Co ICT Diensten

Abonnement: totaalbeheer zonder lease

Vandaag de dag maakt ICT een belangrijk onderdeel uit van het bedrijfsleven. We kunnen ons een wereld zonder ICT eigenlijk nauwelijks meer voorstellen. Voor veel bedrijven zal de bedrijfsvoering voor een belangrijk deel (zo niet volledig) zijn afgestemd op goed functionerende computers en systemen, netwerken en websites. Het is natuurlijk wel van belang dat al deze componenten vervolgens ook naar behoren werken. Rem & Co kan jouw bedrijf door middel van totaalbeheer zonder lease van ICT problemen besparen. Zo kan de volle focus op je bedrijfsvoering liggen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over problemen met je hardware, netwerk of andere ICT componenten.

Nooit meer ICT problemen met totaalbeheer zonder lease van Rem & Co

Rem & Co biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om een abonnement voor totaalbeheer zonder lease te nemen. Onder dit abonnement dragen wij zorg over het goed functioneren van alle systemen en andere ICT componenten die door jouw eigen bedrijf al zijn aangeschaft. Je betaalt een jaarlijks abonnement fee. De minimale contractduur is één jaar. Dit abonnement kan alleen na een volledige audit afgenomen worden. Voor de duur van het contract worden alle werkzaamheden benodigd voor controles, updates en het verhelpen van storingen kosteloos verzorgd door Rem & Co Services. Wij verrichten onderhoud en laten alles altijd werken zoals je wilt dat het werkt. Ondervind je toch problemen? Dan staan we altijd voor je klaar, met standaard oplossingen maar ook met out of the box oplossingen, indien nodig.

Wat mag je van ons verwachten?

Rem & Co is een laagdrempelig ICT bedrijf dat persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel heeft staan. Wat wij zeggen is wat je van ons kan verwachten. Totaalbeheer zonder lease bestaat onder meer uit de volgende diensten:

  • Het beheren van systemen;
  • Het onderhouden van hardware;
  • Advies over elk ICT aspect;
  • De installatie van hardware en software;
  • Het updaten van software;
  • Uitbreiden of vervangen van ICT componenten indien nodig.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact