Rem & Co ICT Diensten

Remote monitoring

Rem & Co kan jouw servers voortdurend in de gaten houden en zo een goed functioneren garanderen. Wij beheren je servers op afstand en controleren de werking daarvan, zodat mogelijke problemen tijdig gesignaleerd kunnen worden. Zo verlagen we de kans op downtime en optimaliseren we de prestaties van je servers. Met remote monitoring zijn we altijd op de hoogte van de prestaties van jouw server. Dit abonnement leent zich uitstekend voor bedrijven met een eigen ICT-omgeving. Door middel van remote monitoring kunnen wij mogelijke problemen tijdig doorgeven, zodat je eigen IT-afdeling deze op kan lossen.

Voortdurende controle van je servers

Bij dit abonnement controleren wij alleen de server. Wij zullen in de gaten houden of er geen hard- of software fouten zijn, of er geen ongewenste gebruikers of programma’s op de server draaien en of de beveiliging nog optimaal is. Maandelijks ontvang je een overzicht met de status van je server. Bij storingen en het uitvoeren van reparaties zullen wij eerst altijd contact opnemen met de klant. De daadwerkelijk gewerkte uren zullen door gefactureerd worden door middel van “uurtje factuurtje” op basis van nacalculatie of door gebruik van onze strippenkaart. De minimale contractduur is één jaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Nauw persoonlijk contact voor een optimale dienstverlening

Rem & Co staat altijd klaar voor al haar klanten. Wij zijn een laagdrempelig ICT bedrijf dat veel persoonlijk contact met onze klanten onderhoud, ten einde hen optimaal van dienst te kunnen zijn. Door middel van remote monitoring kunnen wij je onder meer op de volgende manieren van dienst zijn:

  • Dagelijkse controle van je servers;
  • Tijdig signaleren van problemen;
  • Maandelijks een overzicht van de status van je server verzorgen;
  • Verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties;
  • Nauw persoonlijk contact.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact