Rem & Co ICT Diensten

Abonnement: online back-up

Als ondernemer is een server of computer crash, waarbij je allerlei belangrijke bestanden en data verliest, het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig kun je back-ups van je systemen maken, zodat al je bestanden en data hersteld kunnen worden mocht er iets mis gaan. Binnen de ICT wereld is een online back-up een relatief nieuwe term. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om data van jouw bedrijf op secure wijze op te slaan op het internet. Het belang daarvan mag niet onderschat worden. Bij diefstal, brand of een computervirus kun je met de online back-up al je bestanden en data gemakkelijk terugkrijgen. Bedrijven die erg afhankelijk zijn van hun ICT kunnen zich met de online back-up een hoop problemen besparen.

Rem & Co biedt een online back-up abonnement aan, waarbij we jouw bestanden en data optimaal kunnen beschermen. We verzamelen al je bestanden, coderen deze via het internet en zetten deze vervolgens op een back-up server. Dit is een geautomatiseerd proces, wat betekent dat je er geen omkijken naar hebt. Met ons online back-up abonnement dragen we er onder meer zorg voor dat het gehele proces probleemloos verloopt. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van belangrijke gegevens.

Hoe werkt de online back-up?

Als je bij Rem & Co het online back-up abonnement afneemt, leveren wij je een programma dat je op de computer dient te installeren waarvan wij back-ups moeten maken. Door middel van deze software kun je precies aangeven welke bestanden en data belangrijk voor je zijn. Wij kunnen daar vervolgens een online back-up van maken. De software zorgt vervolgens voor de verbinding, versleutelt de data, comprimeert de data en stuurt de bestanden via een beveiligde verbinding via internet naar een veilige locatie. Rem & Co controleert regelmatig of het hele proces naar behoren verloopt en of de online back-up daadwerkelijk op correcte wijze wordt gemaakt. Elke maand ontvang je een rapport van de gelopen online back-ups.

Wil je graag meer informatie over ons online back-up abonnement? Neem dan gerust contact met ons op, Rem & Co helpt je graag aan een veilige back-up die online continu wordt bijgewerkt.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact