Rem & Co ICT Diensten

Domain hosting

Per dag worden er ongeveer 1700 domeinnamen geregistreerd. Een domeinnaam is een internetadres om de homepage op het internet te vinden. Je wilt voor jouw website uiteraard een goede domeinnaam, maar de registratie van domeinnamen vindt plaats volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Een goede domeinnaam bevat bijvoorbeeld populaire zoekwoorden in Google, waardoor jouw website al een stapje voor heeft en hoger scoort in de zoekresultaten. Rem & Co Services kan voor jou een domein registreren voor bijvoorbeeld een familie website. Het is ook mogelijk om aan jouw domeinnaam e-mailadressen te koppelen. Je kunt dan e-mails verzenden met je eigen familienaam.

Wil je een domeinnaam registreren?

Wij voeren een check uit om te kijken of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en nemen de gehele registratie en afhandeling van het domein uit handen. Wil je op meerdere apparaten, zoals op jouw computer thuis en op je iPad/tablet onderweg, jouw e-mail kunnen lezen? Kijk dan naar de mogelijkheden onder hosted exchange. Met hosted exchange is het mogelijk om overal je e-mails te kunnen lezen. Naast het e-mailverkeer, biedt hosted exchange tevens de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden en, indien gewenst, te delen met anderen.

Graag helpen we je verder!

Wil je een domeinnaam registreren? Wij helpen je daar graag bij verder! Rem & Co Services kan je alles vertellen over domain hosting. Neem gerust even contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen met domain hosting. Vul ons contactformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Dat geldt uiteraard ook voor de andere diensten.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact