Rem & Co ICT Diensten

Abonnement: totaal back-up

Als je complete zekerheid wilt omtrent de veiligheid van je bestanden en gegevens, kun je bij Rem & Co het totaal back-up abonnement afsluiten. Wij maken dan zowel online back-ups als image back-ups. Bij server- of hardware problemen kunnen we zo altijd je bestanden en data terughalen, ten einde mogelijke downtime van je bedrijf te minimaliseren. Bij een online back-up kun je precies aangeven van welke bestanden de back-up gemaakt dient te worden. Deze back-up wordt vervolgens online, op het internet, bewaard. Bij de image back-up wordt een fotokopie van je server of werkstation gemaakt. Met deze fotokopie kun je bij server downtijd snel weer online zijn en zo problemen binnen je bedrijf gemakkelijk voorkomen of sneller verhelpen. Voor een totale veiligheid van al je data adviseren wij het totaal back-up abonnement. Wij adviseren je graag verder over de verschillende abonnementsvormen.

Volledige zekerheid met het totaal back-up abonnement

Het totaal back-up abonnement van Rem & Co biedt volledige zekerheid van de veiligheid van je bestanden en data. De combinatie van de image back-up en de online back-up vormt een veilige dekking voor een complete back-up. Ze vullen elkaar perfect aan. Bij brand, ernstige waterschade of diefstal is de kans zeer groot dat de netwerkschijf image back-up niet meer functioneert. De image back-up wordt gebruikt voor snel herstel van data, documenten en gehele systemen bij systeem uitval. Bij het niet functioneren van de image back-up heb je met dit abonnement ook de online back-up achter de hand. Deze back-up gebruik je om belangrijke data en documenten buiten je bedrijf te bewaren.

Klinkt dit als een ideale uitkomst voor jouw bedrijf? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden bij Rem & Co, dan kunnen wij je verder helpen en eventueel adviseren over de beste back-up opties voor jou.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact