Rem & Co ICT Diensten

Totaalbeheer met lease

Een bedrijf dat je te allen tijde met alles kan helpen? Problemen met jouw computer, modems, routers, internet en veel meer? Rem & Co Services staat voor je klaar. We hebben een abonnement samengesteld, waardoor jij wanneer je maar wilt gebruik kunt maken van onze dienstverlening. Onder dit abonnement valt hardware, het beheer en reparatie van jouw server, routers, modems, computers, printers, firewalls, scanners en ander apparatuur die betrekking hebben op automatisering.

Een storing? Geen probleem!

Als er storingen zijn, klein of groot, worden deze kosteloos voor je gerepareerd. De minimale contractduur is vijf jaar. Tijdens deze periode blijft de geleverde hardware eigendom van Rem & Co Services. Na het verlopen van de contractduur wordt een eigendomsoverdracht geregeld en is de hardware van jou. Een totaalbeheer met lease abonnement kan alleen na een volledige audit afgenomen worden. Door te kiezen voor ons abonnement ben je in één keer voorzien en kun je rekenen op een snelle dienstverlening. Rem & Co Services staat voor je klaar!

Wil je liever totaalbeheer zonder lease? Ook dat is mogelijk. Lees hier meer over totaalbeheer zonder lease .

De voordelen van totaalbeheer met lease

  • Snelle dienstverlening;
  • Gegarandeerd een brede dienstverlening;
  • Zekerheid;
  • Storingen worden kosteloos gerepareerd;
  • Reken voortaan altijd op onze expertise.

Neem direct contact op!

Bij interesse, vragen en/of de behoefte aan meer informatie kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld voor vragen over het totaalbeheer met lease. Hiervoor kun je ons contactformulier invullen.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact