Rem & Co ICT Diensten

Patch management

De wereld van de ICT ligt nooit stil. Telkens weer wordt er nieuwe hardware en software ontwikkeld, worden programma’s verbeterd door middel van patches en uitbreidingen en worden foutjes weggewerkt. Het up-to-date houden van software gaat echter niet vanzelf. Rem & Co kan jouw bedrijf hier van dienst zijn, door het updaten van Microsoft software op jouw hardware op ons te nemen. Wij controleren of er updates zijn, voeren testen uit op de prestaties en stabiliteit van de updates te meten en voeren deze vervolgens op jouw hardware door. Zo weet jij zeker dat je altijd met de best werkende Microsoft software aan de slag kunt.

Altijd up-to-date met het patch management abonnement

Wekelijks worden voor diverse Windows besturingssystemen nieuwe updates gemaakt. Microsoft geeft geen garantie over de updates, maar adviseert ten strengste dat de Windows computers up-to-date zijn. Dit voor een optimale beveiliging en maximale prestaties van de hardware waarop je de Microsoft software hebt staan. Rem & Co biedt jou een abonnement aan waarmee wij het goed functioneren van jouw ICT omgeving voor onze rekening nemen. Met patch management worden alle beveiligingsupdates van Microsoft geregeld. Na uitgebreide testen op onze testservers worden deze updates doorgevoerd. Het is ook mogelijk om binnen dit abonnement andere programma’s die regelmatig van updates voorzien worden, mee te nemen.

Rem & Co maakt de verwachtingen waar

Als ICT bedrijf vindt Rem & Co het belangrijk dat we persoonlijk contact met onze klanten kunnen onderhouden. Wij willen jouw aanspreekpunt zijn als het aankomt op ICT zaken en staan daarbij altijd voor je klaar. Heb je problemen met je Microsoft software? Het enige wat je hoeft te doen is Rem & Co bellen. Wij komen met de juiste oplossing. Ons patch management-abonnement omvat onder meer de volgende diensten:

  • Het selecteren van de juiste Microsoft updates;
  • Het testen van deze updates;
  • Het doorvoeren van de updates op jouw systemen.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact