Rem & Co ICT Diensten

Hosted exchange

Heb je een eigen domein? Dan wil je natuurlijk ook overal de mogelijkheid hebben om jouw e-mails te kunnen lezen. Met hosted exchange is dit mogelijk. Naast het e-mailverkeer, biedt hosted exchange ook de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden en eventueel te delen met anderen. Rem & Co Services kan je hierbij helpen.

Hosted exchange is meer dan alleen e-mails ontvangen en versturen. Je hebt hiermee namelijk altijd en overal toegang tot jouw e-mail, contactpersonen, agenda en taken. Het is namelijk mogelijk om vanaf elke computer, smartphone of tablet (met een internetaansluiting) je mailbox te bekijken. Bij een eventuele storing op jouw computer of laptop is de kans dat jouw e-mailgegevens verloren gaan nihil. Je e-mailgegevens staan beveiligd in de "Cloud" dat wordt beheerd door gediplomeerd ICT-personeel.

De voordelen

Exchange hosting biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Overal toegang tot jouw e-mail, notities, contactpersonen en meer;
  • Veilig gebruik van jouw e-mail;
  • Altijd een back-up;
  • Veel gebruiksgemakken;
  • Weinig tot geen kosten.

Kunnen wij je verder helpen?

Wil je meer weten over hosted exchange? Dan helpen we je maar al te graag verder. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Heb je nog geen domeinnaam? Rem & Co Services helpt je ook graag verder met het aanschaffen van een domeinnaam. Neem direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in en we nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact