Rem & Co ICT Diensten

Internet

Heb je last van langzaam internet? Dat kan erg vervelend en frustrerend zijn. Vooral als je aan het werk bent en het niet meewerkt. Krijg je niet de snelheid waar je voor betaalt? Schakel dan onze hulp in, want Rem & Co Services kan metingen uitvoeren en uitzoeken waar het probleem ligt. Vervolgens kan dit door ons of door jouw internetprovider worden opgelost en werkt je internet weer goed. Ook kan Rem & Co Services je adviseren welke internetverbinding bij jou past. Zo weet je of alles in één abonnement goed voor jou werkt of dat alleen een internet abonnement het beste is voor jou.

Welk internet abonnement past bij jou?

Iedereen gebruikt internet weer anders en dat bekent dus ook dat voor iedereen een ander internet abonnement het meest geschikt kan zijn. Daarnaast varieert het ook hoeveel mensen er gebruikmaken van het internet. Maken er regelmatig meerdere gebruikers tegelijk gebruik van de internetverbinding? Kies dan ook voor een vrij hoge internetsnelheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen een prettige internetsnelheid heeft. Door jou dergelijke vragen te stellen, kunnen wij jou snel adviseren in het soort internet abonnement dat past bij jou.

Altijd volgens jouw niveau!

Wil je een advies over jouw internet? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten wat bij jou past? Graag geven we je een advies op maat. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Vul ons contactformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact