Rem & Co ICT Diensten

Een nieuwe computer of laptop?

Ben je op zoek naar een nieuwe computer of laptop? Wij kunnen jou van A tot Z helpen. Eerst inventariseren we jouw behoefte en kijken we waarvoor je de computer of laptop wilt gebruiken. Misschien ben je veel onderweg en is het handig als je bijvoorbeeld onderweg kunt werken. Als we in kaart hebben gebracht wat jouw behoefte is, geven we je een advies wat betreft de aankoop. Kies je voor een computer? Wij kunnen deze voor je plaatsen en installeren. Ook kunnen we de installatie van randapparatuur en software voor je realiseren.

Oude bestanden meenemen?

Heb je een laptop of computer die je vervangt? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je de huidige programma’s, bestanden en e-mails meeneemt naar de nieuwe. Zo raak je dus nooit wat kwijt. Het overzetten van de programma’s en bestanden doen we standaard bij ons op kantoor. De benodigde hardware die wij hiervoor gebruiken is te kostbaar om te verplaatsen. Wij garanderen dan ook een vlekkeloze overzetting.

Van A tot Z: wij helpen jou!

Heb je geen vervoer of ben je slecht ter been? Dan kunnen wij ook jouw oude computer bij je thuis ophalen en terugzetten. Wanneer we dit terugzetten, zal alles werken. Kleinschalige overzettingen kunnen wel op locatie worden uitgevoerd. Voor deze overzettingen gelden dezelfde tarieven indien je een nieuwe computer elders hebt gekocht.

Bel ons direct!

Wil je (op korte termijn) een nieuwe computer of laptop aanschaffen? Neem dan direct
contact met ons op. Op deze manier kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen dat jij binnen no time een goed werkende computer of laptop hebt.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact