Rem & Co ICT Diensten

APK

Wist je dat het belangrijk is om ook jouw thuisnetwerk jaarlijks te laten onderhouden. Je doet dit immers ook met jouw cv-ketel, scooter, auto en fiets. Bij Rem & Co Services kun je terecht voor een APK van je thuisnetwerk. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden en aandachtspunten. Bij interesse kun je contact met ons opnemen.

Waarom een thuisnetwerk APK?

Het komt vaak voor dat men vergeet om het thuisnetwerk een APK te geven: een controle. We blijven doorwerken tot zich er een probleem gaat voordoen. Dit komt daarom ook vaak ongelukkig uit. Misschien was je net bezig met werk of je e-mails aan het checken. Kortom: je wilt dat je netwerk standaard goed werkt en dat je hier geen problemen mee ervaart. Om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en om te voorkomen dat er klachten ontstaan, kies je voor een APK. Zo voorkom je tevens eventuele bijkomende hoge kosten als zich onverhoopt een probleem voordoet.

Wat houdt een thuisnetwerk APK in?

Een APK voor het thuisnetwerk verzorgen wij, Rem & Co Services, geheel voor je. Jouw netwerk wordt dan volledig doorgelicht. Met een Thuisnetwerk APK komen problemen aan het licht die anders niet of te laat zouden worden opgemerkt. Hierbij kun je denken aan problemen, zoals:

  • Een defect geheugen, waardoor de pc af en toe stoort;
  • Een harde schijf die op zijn eind loopt en het elk moment kan begeven;
  • Problemen met (het bereik van) jouw draadloze netwerk;
  • Internetsnelheid die terugloopt;
  • Een hardnekkig virus op jouw computer.

Rapportage en reparatie

Na ons bezoek wordt, voor jou als klant, een schriftelijk rapport opgesteld met de bevindingen die zijn geconstateerd. Is jouw laptop, computer of zijn netwerkzaken zodanig bevuild of beschadigd, dan kun je ervoor kiezen om dit door Rem & Co Services direct te laten repareren. Reparatie kan, indien deze niet te complex is, soms zelfs ter plekke worden uitgevoerd. Bij de meer complexe reparaties en de vervanging van hardware, kan Rem & Co Services ervoor kiezen om de reparatie op onze eigen locatie uit te voeren of er wordt een extra afspraak ingepland, zodat de reparatie ter plekke bij jou kan worden uitgevoerd. Dit bespreken we uiteraard altijd samen met je.

Wil je een APK?

Wil je een thuisnetwerk APK? Neem hiervoor gerust even contact met ons op, door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact