Rem & Co ICT Diensten

Online back-up

Wanneer heb je voor het laatst een back-up gemaakt van jouw privé bestanden en programma’s van je computer of laptop? Met een online back-up kun je geen gegevens, bestanden en foto’s verliezen. Wanneer je hier waarde aan hecht, is het dus zeker belangrijk om regelmatig een online back-up te doen. Het voordeel van een online back-up is, dat de data ergens anders wordt opgeslagen. Brand je huis af of wordt er ingebroken, dan kunnen we jouw privé foto’s en bestanden voor je terughalen. Rem & Co Services helpt je graag verder!

Hoe werkt een online back-up?

Je geeft zelf aan van welke bestanden er een back-up gemaakt moet worden. Een back-up online beheren zorgt ervoor dat jouw back-up automatisch op de ingestelde tijd wordt gemaakt (bijvoorbeeld in de avond). Het werkt dus veel sneller en efficiënter. Een online back-up is een vrij nieuw begrip. Het is een technologie die je in staat stelt de back-up van jouw data op een veilige manier te bewaren op het internet. Onze ervaring zorgt ervoor dat we je hierin altijd uitstekend kunnen helpen en adviseren.

Ondernemer? Kies voor een abonnement

We vinden het uitermate belangrijk om je te ontzorgen. Als ondernemer wil je niet continu bezig zijn met zaken als het maken van back-ups en dan is het wel zo prettig als dit geautomatiseerd is. Wanneer je abonnee bent geworden bij ons, hoef je je nooit meer zorgen te maken over een back-up. Als ondernemer is het cruciaal om van alle belangrijke data een back-up te hebben die te allen tijde up-to-date is. Indien je kiest voor een online back-up via Rem & Co Services ben je goed beschermd en hoef je zelf niets meer te doen.

Rem & Co Services helpt je verder

Rem & Co Services levert je een programma dat geïnstalleerd dient te worden op de computer waarvan een back-up gemaakt moet worden. Met deze software kun je als gebruiker aangeven van welke bestanden een back-up gemaakt moet worden en met welke frequentie. De software zorgt voor de verbinding, versleutelt de data, comprimeert de data en stuurt de bestanden via een beveiligde verbinding via internet naar een veilige locatie.

Neem direct contact op

Een online back-up? Wij houden alles voor je in de gaten en zorgen ervoor dat iedere back-up volledig is. Maandelijks krijg je een rapport van de afgelopen back-ups en zo blijf je altijd op de hoogte. Rem & Co Services neemt dus alle zorgen wat betreft de back-up voor je uit handen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact