Rem & Co ICT Diensten

Abonnement: serverbeheer met netwerk

ICT is tegenwoordig niet meer uit het bedrijfsleven weg te denken. Met de alsmaar toenemende digitalisering binnen de samenleving zijn computersystemen, netwerken en databases alsmaar belangrijker geworden binnen de bedrijfsvoering van bedrijven. Natuurlijk dient je bedrijf dan wel de beschikking te hebben over een goed functionerend netwerk met bijbehorende servers. Met het serverbeheer met netwerk abonnement van Rem & Co voorzie jij je bedrijf van de service om jouw netwerk altijd goed te laten functioneren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over slecht werkende servers; deze zaken nemen wij voor onze rekening.

Altijd een netwerk dat goed functioneert met Rem & Co

Met het serverbeheer met netwerk abonnement voorzien wij je bedrijf van de service die je nodig hebt voor een netwerk dat dagelijks naar behoren werkt. Onder dit abonnement vallen alle uren voor controle, server en netwerk reparaties en het doorvoeren van updates van de server en het netwerk. Wij zullen dagelijks het functioneren van de server en het netwerk voor je controleren en beheren. Voor totaal beheer inclusief werkstations zie ons totaalbeheer pakketten. Ondersteuning van de werkstations is ook mogelijk via bijvoorbeeld de strippenkaart of “uurtje factuurtje” op basis van nacalculatie. De minimale contractduur is één jaar. Dit abonnement kan alleen na een volledige audit afgenomen worden.

Wat kun je van Rem & Co verwachten?

Als je Rem & Co inschakelt voor serverbeheer met netwerk kun je dienstverlening van een laagdrempelig ICT bedrijf verwachten. Wij onderhouden nauw persoonlijk contact met al onze klanten en maken altijd ons woord waar. Onder het abonnement vallen onder meer de volgende diensten:

  • Dagelijks onderhoud van je netwerk;
  • Optimalisatie van serverprestaties;
  • Bevorderen van de veiligheid;
  • Het updaten van software;
  • Installatie van applicaties;
  • Instellen van gebruikersprofielen.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact