Rem & Co ICT Diensten

Draadloos internet

Internet… het is niet meer weg te denken tegenwoordig, maar werkt jouw draadloos internet wel goed thuis? Of moet je het juist gaan installeren en weet je niet zo goed hoe dit allemaal moet? Rem & Co Services helpt je graag verder. Het kan ook zijn dat je draadloos internet hebt, maar dat deze niet naar behoren functioneert. Wij hebben ervaring met het aanleggen, het verbeteren van het bereik én het oplossen van storingen met draadloze netwerken. Hierbij kun je denken aan single wifi-systemen tot multi wifi-systemen. Zowel particulieren als bedrijven helpen we hier graag bij verder.

De voordelen van draadloos internet

Draadloos internet heeft ontzettend veel voordelen. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor je op een rij gezet:

  • Overal in huis kun je gebruikmaken van internet;
  • Een snelle verbinding;
  • Meerdere gebruikers op hetzelfde netwerk;
  • Goedkoper;
  • Zoals de naam het zegt: volledig draadloos.

Een betrouwbaar netwerk aanleggen

Indien je wilt overstappen naar een andere provider of net bent verhuisd, is het belangrijk dat alles goed werkt. Je wilt tenslotte snel weer op internet kunnen, zonder problemen. Het is daarom van belang dat het installeren op de juiste wijze wordt gedaan en daar kan een expert je goed bij helpen. Rem & Co Services helpt je niet alleen, maar geeft je ook altijd advies. Op deze manier leer je zelf ook weer meer over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd en dat is wel zo prettig. Wij zijn graag transparant naar onze klanten en jij kunt in vervolg misschien zelf al wel de kleinere problemen zonder hulp oplossen.

Neem gerust even contact op!

Een draadloos netwerk aan laten leggen? Of heb je nog vragen? Hiervoor kun je altijd ons contactformulier invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact