Rem & Co ICT Diensten

De voordelen van Office 365

Maak jij nog geen gebruik van Microsoft Office 365 en zou je dat wel graag doen? Of heb je Office 365 inmiddels op je computer of op een ander apparaat staan, maar ben je er nog niet wegwijs in? Rem & Co Services is dé expert op het gebied van alles wat met ICT te maken heeft. Wij kennen Office 365 vanbinnen naar buiten en kunnen jou hier goed bij helpen. Van de installatie tot aan het goed zetten van alle instellingen voor jou en het geven van een uitleg waardoor jij na ons bezoek uitstekend zelf aan de slag kunt.

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten die vergelijkbaar is met het eerdere Microsoft Office kantoorpakket. Denk aan Office-toepassingen zoals Outlook, Word, Excel, OneDrive, Exchange, Skype voor bedrijven en nog veel meer. Microsoft365 is de opvolger van BPOS, wat online diensten speciaal voor bedrijven aanbood. Office 365 is zeer gemakkelijk in het gebruik en toepasbaar in het bedrijfsleven, voor thuisgebruik en voor in het onderwijs.

Waarom voor Office 365 kiezen?

Wij zijn een Official Microsoft Partner en bieden de officiële Microsoft Office 365 pakketten aan zowel particulieren als de zakelijke markt aan. Office 365 kent vele voordelen, bekijk ze hieronder:

  • Overal toegang tot je bestanden;
  • Altijd beschikking over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s;
  • De mogelijkheid om realtime informatie met anderen te delen;
  • Makkelijker communiceren met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail tot chat en sociale netwerken;
  • Altijd voldoende opslagruimte voor al je bestanden;
  • Makkelijk inhoud delen en synchroniseren;
  • Eenvoudig gebruik en beheer;
  • Office 365 is kostenbesparend dankzij de abonnementsvorm;
  • Altijd goed beveiligd;
  • En nog veel meer!

Snel wegwijs in Office 365 met Rem & Co

Naast dat je bij ons terecht kunt voor de aanschaf en complete installatie van Microsoft Office 365 bieden wij een bredere service aan onze klanten aan. Wij kunnen je één op één uitleg en begeleiding bieden, zodat jij snel wegwijs bent in Office 365. Als er later problemen of storingen optreden, staat Rem & Co Services eveneens voor je klaar. Wij lossen ieder ICT-probleem snel op en kunnen indien gewenst ook (met regelmaat) een security check bij jou uitvoeren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in Office 365 en de services die wij aanbieden? Neem dan zeker even contact met ons op. We vertellen je graag meer over al je mogelijkheden en het voordeel van ons als jouw ICT-partner.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact