Rem & Co ICT Diensten

Systeembeheer op afstand

Ben je op zoek naar professionele hulp, begeleiding en adviezen bij systeembeheer op afstand? Dan is het wel zo prettig als je altijd een contactpersoon hebt die je verder kan helpen en die voor je klaar staat wanneer jij behoefte hebt aan hulp. Die contactpersoon zijn wij: Rem & Co Services. Door te kiezen voor onze hulp hoef je geen systeembeheerder in dienst te nemen, maar kun je wel gebruikmaken van onze specialistische kennis. Er is geen organisatie die te vergelijken valt met een ander en daarom vinden we het belangrijk om iedereen de juiste hulp te bieden. Rem & Co Services biedt je verschillende abonnementsvormen aan. Is een abonnement toch niets voor jou, dan is “uurtje factuurtje” op rekening ook mogelijk. Kortom: jouw wensen en jouw situatie staan altijd centraal. Het is mogelijk om te kiezen voor remote serverbeheer voor een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand.

Tijdig al je problemen opgelost of zelfs voorkomen

Zou het niet mooi zijn als problemen al worden opgelost vóórdat die zich voordoen? Via remote serverbeheer kunnen wij de meeste storingen vooraf zien aankomen en dus ook direct voorkomen. Wij zullen tijdig ingrijpen voordat het probleem gaat optreden. Alles is erop gericht om je de maximale beschikbaarheid van jouw server te garanderen.

Altijd up-to-date

Uiteraard wil je wel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en eventuele gebeurtenissen. Wij sturen je regelmatig overzichtelijke rapporten om je op de hoogte te houden van de staat van jouw netwerk en de resultaten van onze diensten. Vind je remote werken te onpersoonlijk? Dan verrichten wij onze werkzaamheden bij jou op locatie. Laat dit dus gerust aan ons weten, het is beide mogelijk!

Schakel ook onze hulp in

Systeembeheer op afstand? Kies voor Rem & Co Services en ga voor zekerheid. Graag vertellen we je meer over alle mogelijkheden. Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact