Rem & Co ICT Diensten

Computerschade

Schade aan jouw computer? Wat de oorzaak ook is, soms zijn er nog mogelijkheden om schade te herstellen. Wanneer je schade hebt aan computerapparatuur of randapparatuur kun je onze hulp inschakelen. Het kan zijn dat je te maken hebt gehad met brand, inbraak, waterschade of blikseminslag. Wanneer iets niet meer te herstellen is, kunnen wij je verder helpen met al het verzekeringswerk. Wij schrijven de rapportage voor de verzekering mits wij de apparatuur ook gezien hebben. Tevens kun je bij ons terecht voor de reparatie of vervanging van de unit.

Schade door externe omstandigheden

Is jouw laptop of pc kapot door waterschade? Of misschien heb je het laten vallen? Er zijn veel redenen waardoor apparatuur schade kan hebben opgelopen. Misschien gaat het om de harde schijf of netwerkschijf. Zelfs blikseminslag is een voorkomende oorzaak van schade. Begrijpelijk dat je niet precies weet wat je vervolgens moet doen. Rem & Co Services biedt jou dé uitkomst! Wij analyseren het probleem en kijken kritisch of het nog te herstellen valt. Je krijgt van ons dan een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden. Tevens kunnen we een schaderapport opmaken voor de verzekering als je voor bovenstaande schades bent verzekerd. Kortom: we bieden je altijd de juiste oplossing!

Schade? Rem & Co Services

Heb je ook te maken met schade? Dat kan erg vervelend zijn. Vooral als je bijvoorbeeld jouw computer nodig hebt voor werk of school. Voor een snel resultaat schakel je onze hulp in. Rem & Co Services staat voor je klaar, dus neem gerust even contact met ons op als je professionele hulp wilt bij schade.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact