Rem & Co ICT Diensten

Tarieven

Wanneer je een computer, tablet of smartphone wilt laten repareren of wilt na laten kijken, kun je bij Rem & Co Services terecht. We rekenen hier eerlijke tarieven voor, zowel aan particulieren als de zakelijke markt. Bij ons kun je te allen tijde vertrouwen op scherpe prijzen. Het is ons doel om jou verder op weg te helpen en eventuele problemen weg te nemen. Hiervoor hanteren we verschillende prijzen. De tarieven vind je hieronder.

Particulieren

Het uurloon wordt altijd berekend in blokken van 15 minuten. Een half uurloon voor particulieren bedraagt €27,50 inclusief btw. Daarnaast rekenen we reiskosten. Dit wordt tevens per kwartier berekend. Hiervoor wordt een enkele reis gerekend vanaf ons kantoor op de Bodemanstraat te Hilversum naar bestemming.

Zakelijk

Voor de zakelijke klanten hebben wij een ander tarief. Het uurloon bedraagt hierbij namelijk €69,- exclusief btw. Ook voor zakelijke klanten brengen we kosten in blokken van 15 minuten in rekening. Ook voor zakelijke klanten wordt een enkele reis gerekend vanaf ons kantoor naar de bestemming.

Vragen?

Heb je vragen over onze tarieven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door ons contactformulier in te vullen.

Contactinformatie

Rem & Co Services
Bodemanstraat 54
1216 AL Hilversum

035 203 50 01
info@rco-services.nl

Neem contact op
close slider

Contact